Kétmilliós Preakness

Az amerikai Hármas Korona középső ága egy újabb sorozatnak is része lesz.

minden_napra_lovi.png

#mindennapralóverseny #Kincsem150

AMERIKA

A Frank Stronach érdekeltségébe tartozó 1/ST, Észak-Amerika legrangosabb telivér lóversenyei, szórakoztató és fogadási eseményei mögött álló innovatív márka  25 millió dolláros támogatást jelentett be sportágunk számára.

A Preakness hétvégén induló promócióban 12,5 milliót osztanak szét a győztesek és a helyezettek között és emellett 7,5 millió dolláros ösztönző program várja a tulajdonosokat.

A 149. Preakness Stakes (amelynek megemelt pénzdíja 2 millió lesz, ami még mindig 3 millióval marad el a 150. Kentucky Derby pénzdíjától), (az Awesome Again Stakes helyére lépő) The California Crown (Santa Anita) és a 2025-ös Pegasus World Cup (Gulfstream Park) futamai egy 5 millió dolláros bónuszsorozatba tartoznak majd.

Az ötmilliót csakis az a tulajdonos nyerheti el, akinek lova mindhárom versenyt megnyeri. Értelemszerűen ez csak hároméves lehet.

Kis matek: Preakness büdzséje 2 millió, CC 1, Pegasus 3, azaz ha valaki mindhármat megnyeri az 11 (6+5) milliót kaszál.

A gyepen versenyzőkre is gondoltak természetesen. A Dinner Party (Gr3 - Pimlico), California Crown John Henry Turf (Gr2 - Santa Anita) és a Pegasus World Cup Turf (Gr1 - Gulfstream Park) versenyeket magába foglalósorozat győztese 2,5 millió dollárt kaphat ugyanilyen módon. 

A következő generáció bevonására és a meglévő ügyfelek számára a játékban rejlő lehetőségek bővítésére tett folyamatos erőfeszítései keretében az 1/ST szintén 5 millió dollárt ajánl fel a Coast-to-Coast Pick' Em Challenge nyereményjátékra, amelynek célja, hogy sikeresen tippeljék meg az egyes versenyek első négy helyezettjét, sorrendben. Erre saját applikációjukban lehet majd nevezni. Ha nincs telitalálat, a legközelebbi tipp gazdája 100 ezer dollárt nyer majd.

tamogatoi_banner.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr5118348145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Archív tartalom. Friss írásaink: befuto.blog.hu

süti beállítások módosítása