All-Star Mile

Minden napra lóverseny!

zoug.jpg

#mindennapralóverseny #Kincsem150  

AUSZTRÁLIA

Ma az ausztrálok kérik figyelmünket. Magyar idő szerint 6:15-kor kezdenek a négymillió dolláros All Star Mile-lal, amely egészen különleges kiírással rendelkezik. Japánban már 1956 óta nagy népszerűségnek örvend az Arima Kinen, ami nemrégiben az ausztrálokat is megihlette, így 2019-ben először hívták életre a világ (akkor) legtöbbet fizető mérföldes futamát, melynek mezőnyét a rajongók állíthatták össze. Idén azonban ezen változtattak. A Breeders’ Cupról már megismert ‘Win and You're In' módon lehetett (nyolc versenyből) kvalifikálódni, de a legnagyobb sztároknak erre természetesen nincs szükségük, hiszen ők szabadkártyával indulhatnak, mint pl. az eddig már több, mint 12 millió (ausztrál) dollárt kereső Mr Brightside. A versenyt vetésforgóban minden évben más Victoria-i premier pálya rendezi, idén Caulfield.

A győztes kétmillió dollárral térhet haza, a szervezők ugyanakkor a jótékonyságból is kiveszik a részüket, hiszen a 2019-es indulás óta több mint 250 000 dollár gyűlt össze a Melbourne-i Királyi Gyermekkórház számára.

Sydneyben viszont egy olyan futamot rendeznek, amelyre Európában nem igazán van példa. A Coolmore Classic (6:35-kor) távja ugyanis 1500 méter. A csak a kancákat váró Gr1-es versenyben Chris Waller idomítottja, Zougotcha tűnik favoritnak, aki egy hosszal nyerte e verseny felkészítőjét, három héttel ezelőtt.

Jó szórakozást!

kép: @racing_nsw X

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr5818354687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása