A világ legjobb zsokéja dukál a világ legjobb kétévesére

Minden napra lóverseny!

sm.jpg

 #mindennapralóverseny #Kincsem150  #KentuckyDerby150

AUSZTRÁLIA

Nem akárkit, hanem a világ legmagasabbra értékelt zsokéját, a zseni, Ryan Moore-t utaztatják át a fél világon, hogy az univerzum legjobb, de mindenképpen legizgalmasabb kétévesét lovagolja szombaton. 

Storm Boyt nemrégiben 50 millió (ausztrál) dollárét szindikalizálták, ami kiemelkedő ár, főleg egy kétéves telivér esetében. Az összeget a Coolmore Partners szurkolta le, így szerezve részesedést a még veretlen - de már több, mint 2 millió dollárt nyert - reményégben.

A szombati Golden Slipperben (Royal Randwick, Gr1, 1200 méter, 5 M AUD) természetesen a páros az elsőszámú favorit, de kétévesekről lévén szó, mint mindig, most sem tehetünk elhamarkodott kijelentést az esélyeket illetően. Ráadásul a legnagyobb rivális, a szintén veretlen Switzerland nyergében James McDonaldot láthatjuk majd, így a két kiváló csikó mellett a világ talán két legjobb zsokéja feszül egymásnak.

A futam startja magyar idő szerint reggel 6:40, de az ötödik kontinensen ezen felül még öt csúcskategóriás versenyben futnak a Telivérek, amelyekről majd vasárnap olvashatnak a Favoriton.

A nyitóképen Storm Boy Adam Hyeronimus zsokéval látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr8218359805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása