Csúcsparty - első felvonás

Minden napra lóverseny!

hero-18-e1578882266900.jpg

#mindennapralóverseny #Kincsem150 #KentuckyDerby150

AUSZTRÁLIA

Sydney legnagyobb lóversenyünnepét, a kétfelvonásos The Championships-et mi Ausztrália Royal Ascotjának szoktuk nevezni, de talán korrektebb lenne fordítva jellemezni őket.  Tudjuk persze, hogy a 300 éves hagyományok, az ötnapos fieszta méltán teszi a világ elsőszámú lóverseny eseményévé a királyi sorozatot, de higgyék el az ausztrál kiadás semmiben nem marad el az angoltól.

Már a nyitónapon 10 futam (1100 és 2600 méter között), amelyek pénzdíja összesen 12,3 millió AUD lesz.

(Ascotban a 35 verseny összdíjazása 10 M GBP!) 

A tízből négy Gr1-es, egy Gr2-es és négy Gr3-as besorolású!

Igazi ünnepnap következik tehát Royal Randwicken, ahol olyan szupersztárokat láthatunk, mint a nemrégiben veretlenségét elvesztő világklasszis kétévest, Storm Boyt (Inglis Sires' - 6:20-kor), Ausztrália sprinterkirálynőjét Imperatrizt (T J Smith Stakes - 6:55-kor), azt Another Wilt, aki miatt  Jamie Kahnak 50 kilóra kell koplalnia (Doncaster Mile - 7:35-kor), vagy a Rosehill Guineas friss bajnokát, Riff Rocket-et (Australian Derby - 8:15-kor).

Nem fogunk unatkozni! És ez csak a kezdet!

Kép: australianturfclub.com

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr1618369695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása