Kapunyitó Pozsonyban

Minden napra lóverseny!

dsc_0541-2.JPG

#mindennapralóverseny #Kincsem150 #KentuckyDerby150 

SZLOVÁKIA

Pozsonyligetfaluban is kezdetét veszi a 2024. évi galoppszezon. A nyolcfutamos kapunyitóra 4 országból 71 lovat neveztek. 

Szerencsére magyar idomításoknak is szurkolhatunk, ráadásul Miroslav Jovanovic idomítottját, a pályafutását most kezdő Exact-ot a főfutamban,  Petržalka Polgármesterének Díjában láthatjuk debütálni, 16 órakor.  Nem csak őt, hiszen az időközben  új istállóba (Intergaj) és trénerhez (Maronka Gábor) került Kritérium-nyerő  Sommerprinz is itt indul. Előbbit Djordje Perovic, utóbbit a már 23 évesen is kétszeres cseh champion, David Liska lovagolja. A mérföldes kiírás összdíjazása 7,000 euró. 

A 2000 méteres Cena Eliminátora (17:30) kapcsán akkora az érdeklődés, hogy 3 telivér nevét még a tartalékok között lelhetjük fel. Sajnos a Lovaregyleti Díj nyerő, Régi csibészét is.

Mi is ott leszünk a pozsonyi kapunyitón, amelyről majd  hétfőn olvashatnak a Favoriton.

Kép: Juhász Zsóka/Treattelling

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr2818370853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása