Hárman az ígéret kapujában

Minden napra lóverseny!

angelnumber25.jpg

#mindennapralóverseny #Kincsem150 #KentuckyDerby150

AMERIKA

Három kiemelt fontosságú, 1800 méteres versenyben futottak szombaton a Churchill Downs-ba igyekvő háromévesek.

Keeneland-ben (KY) (a videóban is látható) hatalmas szindikátus örülhetett Sierra Leone sikerének. Peter Brant úr mellett a Coolmore Partners is résztulajdonos, a Kentuckyba igyekvő Gun Runner apaságú ménben.

A Santa Anita Derbyt (LA, CA) Stronghold (Ghostzapper) nyerte az olasz Fresu hathatós támogatásával, éppen honfitársa, Dettori (Imagination) előtt. Nem is maradt el a két talján pacsija a befutás után. Óriási verseny volt. Ők láthatóak a nyitóképen.

Dettori ráadásul nem, hogy szomorú nem volt, hanem madarat lehetett volna fogatni vele, hiszen HAT GYŐZTEST lovagolt Santa Anitában aznap.

Mindkét győztes 100 pontot szerzett és szinte biztos induló a Derbyben.

A nagy múltú Wood Memorial (Aqueduct, NY) már „csak” Gr2-es minősítésű, de ennek ellenére itt is 100-50-25-15-10 a pontok elosztása. Innen William Mott idomítottja, Resilience (Into Mischief) „rabolta” a legtöbbet, aki két és félhosszas győzelmet aratott.

Pénteken, a Favoriton jövünk a négyrészes 150. Kentucky Derby sorozatunk első kiadásával. Bízunk benne, hogy érdekes olvasmány lesz az Önök számára, annak ellenére, hogy rég volt a derbynek olyan kiemelkedő favoritja, mint most, a 150. előtt.

Íme a pillanatnyi állás:

whr_standings.jpg

Képek: @angelnumber25 X,  WHR X

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr1718374151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása