Na ő aztán valaki!

Minden napra lóverseny!

 les_bridge.jpg

AUSZTRÁLIA

Akik elolvasták beszámolónkat és elmulasztották a nyitányt, reméljük most kedvet kapnak és a Bajnokság második napjának küzdelmeit talán már élőben fogják végigszurkolni, mert ismételten utánozhatatlan sztárparádé vár majd ránk Randwickből (Sydney) szombat reggel.

A bemelegítő futamok után programon az Australian Oaks (6:40-kor, 2400 méteren), a Sydney Cup (7:15, 3200 m), a Queen Elizabeth II. Stakes (7:55, 2000 m) és a Queen of Turf Stakes (8:35,1600 m).

Csak ennek a négy versenynek kilencmillió ausztrál dollár az összdíjazása.

A múlt heti versenyekhez kapcsolódik egy történet. Állandó segítőnk, a tizenkétszeres derbynyerő Vas József egyik kedvenc storyját idézzük fel, a 85 éves idomár, Les Bridge 13. Gr1-es győzelme kapcsán.

Egy nagydíjban aratott győzelme után az egyik magyar zsoké odalépett hozzá és megkérdezte tőle: Mester! Most már vagyok valaki? Mire ő így válaszolt: Gratulálok a győzelmedhez kisfiam. Akkor leszel valaki, ha ezt két évtized múlva is meg tudod ismételni.

Reméljük értik a legenda útmutatását.

Nézzék meg a képet.

bridge.jpg

Les Bridge 48 évvel az első sikere után nyerte az eddigi utolsó királykategóriás trófeáját.

Na ő aztán valaki!

Nyitókép: @inglis_sales X

tamogatoi_banner.png

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr9718376271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása