A hongkongi csúcs

Minden napra lóverseny!

fwd2024-kv-desktop-e.jpg

HONGKONG

Április utolsó vasárnapján három csúcskategóriás ütközetet kínál a lóversenyrajongók számára a hongkongi versenyüzem.

Rögtön az élre kívánkozik a világ legmagasabbra értékelt versenylova, Golden Sixty, aki a rekordot jelentő negyedik Champions Mile (Gr1, 1600 m) győzelmét üldözi. Mestere, Francis Lui Kin megerősítette, hogy formája „…nem ad aggodalomra okot. Csak az időjárás miatt aggódom kissé” – mondta a veterán edző, mert Sha Tinban a hét nagy részében esett az eső. A futam magyar idő szerint 10 órakor startol.

Előtte 8:50-kor indul The Chairman's Sprint Prize (Gr1, 1200 m), majd 10:40-kor a földrészek csatája, amikor is a hazájában és Ausztráliában is ikon státuszba emelkedő és itt címvédő Romantic Warriort, a Haggas idomítás, Dubai Honour próbálja megfékezni a Queen Elizabeth II Cupban (Gr1, 2000 m.) No meg, az a Prognosis Japánból, akivel teljes a csapat, hiszen 2023-ban is ők végeztek az első három helyen. Ez látható a videóban.

Jó móka lesz! Akárcsak egy hét múlva a 150. Kentucky Derby!

Nyitókép: HKJC

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr8218389781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása