Az olaszok

Minden napra lóverseny!

ddt.jpeg

OLASZORSZÁG

Szombaton, amikor Andrea Atzeni nyolcadik országban is Group 1-bajnokká lett, jutott eszünkbe, hogy a talján zsokék olyas erődemonstrációt mutatnak be világszerte, mint teniszben honfitársuk, az áprilisig veretlen Jannik Sinner.

Érdemes Kaliforniában kezdenünk a méltatásukat, hiszen többször írtunk róla, hogy a TOP 5-ben hárman képviselik a zöld-fehér-piros színeket. E sorok írásakor Antonio Fresu második, Dettori negyedik, míg Umberto Rispoli ötödik pozícióban áll.

Atzeni pillanatnyilag ötödik a bombaerős hongkongi mezőnyben.

A manapság már kevesebb lehetőséget kapó, de dubaji világkupa-győztes Mirco Demuro 29. Japánban, az öcskös, Christian viszont Guyon mögött második Franciaországban.

Olasz földön a 26 esztendős címvédő, Dario di Tocco vezet, Dario Vargiu és Salvatore Sulas előtt. Minden idők egyik legeredményesebb talján lovasa, a "már" negyvenéves Fabio Branca pillanatnyilag 16. Tocco látható a nyitóképen.

Természetesen ennél jóval többen dolgoznak világszerte, mi most csak a legjobbakra, a legismertebbekre tértünk ki.

Nyitókép: equos.it

tamogatoi_banner.png

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr1118382263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása