Nekik nyolc

Minden napra lóverseny! 

ponntos_mirek_hlahulek.jpg

CSEHORSZÁG

Április huszonegyedike arany betűkkel kerül be a cseh lóversenyzés aranykönyvébe, ugyanis nem kevesebb, mint nyolc győzelmet arattak legjobbjaik külföldön.

Hetet az általunk nem követett gát/akadály műfajban (Meránóban (ITA) és Wroclawban (POL)), de a képen látható sprinterbajnok Ponntos pályafutása vasárnap újabb mérföldkőhöz érkezett a milánói San Siróban. A  hatéves mén simán nyerte a Premio Certosát (Listed, 1000 m, 42 900 euró), és ezzel pályafutása harmadik blacktype győzelmét aratta. 2 3/4 hossz a bírói (nem is erőltetve 0.58.3. az idő). Video itt!

Miroslav Nieslanik tréner állandó munkalovasa, Sabina Mokrošová ült a nyergében, aki eddigi legnagyobb lovassikerének örülhet. Szinte csak a finsiben kellett ostorhoz nyúlnia. A sokak által ismert cseh csoportban azt írják: ő az első cseh női zsoké, aki b-t versenyt nyert. Messengeren mi is gratuláltunk neki a történelmi sikerhez!

Az Italian Post Racing szerint az egész hét legmagasabb formájával győzött Ponntos! 

A cseh rakéta ismét lecsapott - írják!

A drezdai szezonnyitón is jelentős számban képviseltették magukat és négy pénzes helyezést szereztek lovaik.

A wroclawi cseh taroláshoz egy adalék: mind az öt gát/akadályversenyt ők nyerték, ebből négyet kettős-, egyet hármas győzelemmel!

Örömteli viszont, hogy Régi csibész immár második idei győzelmünket szerezte meg Pozsonyban.

Gratulálunk!

Nyitókép: Mirek Hlahulek

tamogatoi_banner.png

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr3118387131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása