Szupersztárok

Minden napra lóverseny!

qsjc.jpg

#mindennapralóverseny #Kincsem150 

Pár szó a hétvége két kiemelkedő versenye elé.

AMERIKA

Vasárnap hajnali egykor futják a négyéves és idősebb kancák számára kiírt Beholder Mile Stakest Santa Anita Parkban. A névadó egy igazi kancakirálynő, aki ki nemcsak saját nemében volt verhetetlen, de a ménekre is veszélyt jelentett az amerikai nagydíjakban. 18 győzelmével, több mint hatmillió dollárt keresett. Bővebben itt olvashatnak róla.

A nyeregben láthatjuk majd a múlt héten 293. Gr1-es győzelmét megszerző Frankie Dettorit is, aki Todd Pletcher Interstatedaydream nevű ötévesével indul a háromszázezer dolláros futamban.

HONGKONG

Alig nyolc órával később, azaz vasárnap délelőtt 9:05-kor pedig csodálhatjuk napjaink egyik legjobb sprinterét, a címvédő Lucky Sweynesse-t a Queen's Silver Jubilee Cupban (Sha Tin, 1400 méter, 13 millió HKD, hozzávetőleg 600 millió forint). Az immár 66 esztendős Manfred Man Ka-leung mester idomítottja bombameglepetésre csak hatodik volt legutóbb. Esélyeit azonban most az is növeli, hogy az akkor öt előtte végzőből, most csak Lucky With You indul (az olasz Andrea Atzenivel).

Jó móka lesz!

tamogatoi_banner.png

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr1018348953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Archív tartalom. Friss írásaink: befuto.blog.hu

süti beállítások módosítása