Az egyik már elbukott

Minden napra lóverseny!

cot01.jpg

#mindennapralóverseny #Kincsem150 #KentuckyDerby150

AUSZTRÁLIA /AMERIKA

Az év első hónapjaiban két izgalmas, Justify kétéves állt a hírek középpontjában.

Mivel a Coolmore 50 millió (ausztrál) dollárért szindikalizálta az akkor még veretlen Storm Boyt, ez értelemszerűen a csikóra vont minden reflektorfényt. A pech, hogy a Waterhouse idomítás, ezt követően rögtön kikapott. Csak harmadikként ért célba az ötmillió dolláros Golden Slipperben, így  érthetően azonnal megcsappant iránta a médiaérdeklődés.

A másik ígéret a szintén Coolmore tulajdonú, de az írországi bázison, a Ballydoyle-ban készülő, szintén veretlen City of Troy, akivel az ír fenomén amerikai kalandokba (is) vágna. No, természetesen csak a 2000 Guineas és a Derby (sikeres teljesítése után), mert akkor a Travers Stakesben láthatná a saratogai nagyérdemű.

O'Brien-től egyáltalán nem idegen, hogy csúcskategóriás lovakat futtasson homokon. Johannesburg 2001-ben például nyerte a Breeders' Cup Juvenile-t.

A Coolmore egyébként egy hatalmas pofont kapott a dubaji éjszakában. A 2023-as szezon egyik hőse, Auguste Rodin, akit Michael Tabor társtulajdonos „a mi Frankelünknek ” nevezett, csúnyán kirúgott és utolsó helyen ért célba a Dubai Sheema Classicban.

Kép: @ChampionsSeries X

A bejegyzés trackback címe:

https://teliver.blog.hu/api/trackback/id/tr6218368069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása